Aerial Tribe

Aerial Tribe također znan kao Danijel Oršolić, trance glazbu stvara još od 2003. godine pod raznim pseudonimima uključujući Digital Oxygen, Cosmicall, i Daniel Memetic. Dominantni glazbeni pravac je bio melodičan i uplifting trance sa oldschool prizvukom, a početkom Aerial Tribe projekta eksperimentira sa specifičnim psytrance stilom. Prva takva produkcija je “Arrival”, koju se može čuti na SoundCloud-u i YouTube-u.

Suosnivanjem Trance Unity-a početkom 2015. godine se više baca u DJ vode kao Trance Unity rezident, pa je tako dosada svirao na svim Trance Unity eventima u Gjuro2, Taboo, Aquariusu, Močvari, DEPO klubu i Željezničaru. Također je svirao u Play-u na TrancePort 11, One4One, SoundFactory, Fuks, te nekoliko ljetnih open air partija kao npr. Area 53: Code 604 u Sisku i Mystic Mountain Festival 2018 na Velebitu.

DJ setovi karakteristični za Aerial Tribe kombiniraju progressive i full on psytrance te melodični newschool goa trance, uz težnju prema eklektičnom i neočekivanom. A interesira se za sve podžanrove Trance glazbe.