Koorie

Igor Đurek odavna poznat na domaćoj i široj psy i goa trance sceni kao Koorie te osnivač Trance Teleport organizacije u svijet glazbe ulazi kao ljubitelj progressive rocka, a od 2000. se interesira i za etno zvuk, posebice Didgeridoo i aboriđinski stil. Već 2003. počinje stvarati svoj zvuk kroz produkciju te didgeridoo live izvedbe i suradnju sa DJ Daltonom. Zajedno sviraju rame uz rame sa poznatim psy trance imenima kao što su Astral Projection, MFG, Power Source, Egorythmia, California Sunshine, PsyShrek, Juggler, Pan Papason, Go Cut, Ludvig, Kamadeva, Billy Aura, Ceberi, Phenotype, Kokmok, i drugi na poznatim festivalima kao npr. Aurora, Zenith, Future Nature, Future Sound of Zagreb i Astralis te u klubovima diljem svijeta. S Daltonom kasnije pokreće i Psybient projekt za psihodelični downtempo izričaj.

Iza sebe ima nekoliko originalnih i remix psy i goa izdanja za Suburban Sound, Berlin Sensation, Speedsound i Reality Bites te downtempo uradke za Panmusic Records.

Zanimljivo je da je Koorie bio dio lineupa malo poznatog ali nama značajnog Trance Tunes One eventa 9. Ožujka 2012. u tadašnjem Cranberry klubu koji je kao i današnji Trance Unity u jednoj noći kombinirao uplifting te psy i goa Trance. Tada je nastupao uz Gogo J. Ready i Sunlab-a kao zanimljivi live akt na bubnjevima i didgeridoo. Na Trance Unity-u prvi put nastupa na Trance Unity 13: Black Magic.