Lydia Delay & Cyber

Iz Srbije nam na Trance Unity dolazi jedna zanimljiva glazbena kombinacija sa sobom dovodeči pregršt iskustva i umijeća.

Lydia Delay se glazbom bavi cijeli život, diplomirala je klavir na akademiji te skladala klasičnu i filmsku glazbu, a oduvijek je bila ljubitelj Trance-a te se prije pronašla u tome kao DJ i producent. Uzori su joj bili Sean Tyas i Airbase. Osim toga je pjevačica i tekstopisac. Voli uplifting i vocal trance, kao solo artist, a kolaborirala je i na chill, progressive i psy projektima sa domaćim i stranim artistima kao što su Vertex (Tessaract Studio), Merlin, Ascent (BMSS Records), Invisible Reality, i mnogi drugi.

Vladimir Cyber (Vladimir Stojanović) elektronsku glazbu, a posebice Trance sluša od malih nogu. Njegovi uzori su bili Tiesto, Sean Tyas, Armin Van Buuren, Astrix, Astral Projection, Liquid Soul, Alex M.O.R.P.H., Airbase i drugi. Već krajem srednje škole se zanima za DJing i produkciju kada polako savladava zanat. Prvi velki nastup mu je bio na Serbia Wonderland festivalu gdje je postao i rezident. Nastupa na raznim partijima u Srbiji i regiji, npr. EDM Marathon, Spectrum, Fire festival, TrancePort i drugi. Stvara i miksa uplifting i progressive psy trance, a također ima i kolaboraciju sa Ikerya Project za Abora Recordings.

Od 2017. godine udružuje snage sa Lydiom kroz B2B DJ nastupe i produkciju te zajedno pripremaju puno lijepih uplifting traka.