O Nama

Trance Unity je jedinstveni klubski program koji spaja više različitih žanrova i subkultura Trance glazbe u jedno noćno putovanje. Zastupljeni su progressive trance, uplifting trance, tech-trance, progressive psy, full on psy, te goa trance. Skupine ovih Trance podžanrova se prema stilskim i kulturnim izričajima najčešće dijele u dva svijeta tj. dvije subkulture, ona koja se vrti oko Psy i Goa Trance žanrova te one koja okuplja obožavatelje Progressive, Uplifting i Tech Trance-a.

Spajanje ova dva svijeta Trance-a, koji su se ranije najčešće držali potpuno odvojenim i bez ikakve asocijacije jedno s drugim, stvara široku lepezu doživljaja u jednoj noći, čineći jedno Trance Unity događanje izričito eklektičnim i zabavnim iskustvom!

Kratka Povijest

Trance Unity priča započinje krajem 2013. godine kada dva Slovenska DJ-a Recruit (Anže Polovič), i AleSH (Aleš Hrastnik) odlučuju spojiti snage sa hrvatskom party organizacijom Ministry of Fun i Hrvatskim Trance DJ-em Aerial Tribe (Danijel Oršolić) kako bi u Zagrebu organizirali Trance party koji simbolično spaja dvije zemlje, a i dva različita žanra Trance glazbe. Prvi party je održan 06. Prosinca 2013. na malom flooru Aquarius kluba ostavljajući pritom trajan dojam na organizatore i sudionike.

Jedan od njih, Aerial Tribe, se početkom 2015. odlučuje na godinu dana planiran nastavak programa uz razrađeni koncept i strategiju koja uključuje proširenje koncepta spajanja žanrova, korištenje inspirativnih “meme” grafika te stvaranjem priče oko nadolazećih evenata. Inicijativu javno objavljuje prijedlogom u Trance Family Croatia grupi koji nailazi na pozamašan interes. Nedugo zatim u organizaciju prima Dragana Mišukića i Filipa Alexandrisa, strastvene ljubitelje Trance scene, te ostvaruje suradnju sa Gjuro2 udrugom i klubom gdje se 10. Travnja 2015. održao Trance Unity 2: When The Worlds Collide. Kako je klub bio prepun, a energija na plesnom podiju gotovo neviđena, bilo je jasno da treba nastaviti dalje.

U suradnji sa Gjuro2 (G2) ostajemo za Trance Unity 3 i 4 u Taboo, te 5 u Aquariusu, nakon čega tokom 2016. ulazimo u suradnju s Močvarom za Trance Unity 6, 7, 8, i 9. Krajem 2016. ostvarujemo suradnju sa Depo klubom za prvi event u novoj 2017. godini: Trance Unity X (10).

Ciljevi

Više od svega nam je stalo do razvoja Trance eventa koji ne samo da svim ljubiteljima ovakve glazbe daje priliku za dobru zabavu, ples, druženje i lijepe doživljaje već i do spajanja naizgled nespojivog, stvaranja trajnih pozitivnih sjećanja, promicanja pozitivne energije, inovacije, i rušenja barijera. Također želimo promicati ideju odgovornog partijanja, i ostaviti pozitivan i trajan utisak na Hrvatskoj klubskoj sceni i šire, sve to dok plešemo na ritmove i melodije koje volimo!

Naš aktualni event uvijek možete naći na adresi event.tranceunity.com i pridružiti nam se na plesnom podiju!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili prijedloga slobodno nam se javite: